За втори ден поред нападателят на Интер Пабло Даниел Освалдо тренира далеч от съотборниците, което навежда на мисълта за скорошна раздяла.

Аржентинецът с италиански паспорт е следен от редица клубове, след като влезе в остър конфликт със съотборника си Мауро Икарди по време на ремито (1:1) срещу Ювентус. Макар самият Освалдо да твърди, че всичко е забравено, медиите в Милано смятат, че той вече не е добре дошъл на „Джузепе Меаца“.

Наставникът на тима Роберто Манчини е дал ясно да се разбере в разговор с директорите Пиеро Аузилио и Марко Фасоне, че няма да толерира поведението на Освалдо и затова го праща да тренира индивидуално. Освен това се шуми, че скандалният играч, който се изпокара със Зденек Земан в Рома преди две години, не е бил доволен от привличането на Джердан Шакири и Лукас Подолски, тъй като ката атакуващи играчи те ще намалят игровите му минути.

Очаква се играчът, който е собственост на Саутхемптън, да не вземе участие в двубоя срещу Дженоа през уикенда.

Милан и Фиорентина показват значителен интерес към навършващия 29 след няколко дни таран, но според „Гадзета дело спорт“ най-близо до подписа му са Торино и Каляри.