Звездата на Борусия Дортмунд Пиер-Емерик призна, че има вероятност да играе последния си сезон за „жълто-черните“. Габонският национал не скри, че няма представа какво му крие бъдещето.

27-годишният нападател почти постоянно е свързван с трансфер в Реал Мадрид, като сам е признавал на няколко пъти за тази си амбиция. Тя е свързана с обещание до покойния му вече дядо, който е бил голям фен на „белия балет“.

Обамеянг продължава да демонстрира феноменална форма за Дортмунд през този сезон и вече има 18 гола в 18 мача на всички фронтове. В събота той прибави поредни две попадения на сметката си в шампионатната победа над Борусия Мьонхенгладбах с 4:1.

„Не знам дали ще остана“, каза Обамеянг. „В момента просто мисля за това да играя добър футбол. Искам да дам най-доброто и да печеля титли. Нека мислим само за спорта и за нищо друго.“

„Миналата година вкарах 18 гола преди Коледа. Надявам се сега да се представя по-силно. Също така обаче искам да се концентрирам и върху втория полусезон“, допълни африканецът.