Очаква се потенциалното напускане на Маурисио Почетино от Пари Сен Жермен през следващото лято да бъде последвано от назначението на Зинедин Зидан, а френският треньор иска да се събере отново с Кристиано Роналдо в Париж.

Двамата вече работиха доста успешно заедно в Реал Мадрид и поддържат отлични отношения, след като спечелиха три поредни трофея от Шампионската лига с тима на „Лос Бланкос“.

Според „Daily Mirror“, Зидан е близо до присъединяването си към ПСЖ през следващото лято и първото му желание ще бъде да привлече Роналдо, който се завърна в Манчестър Юнайтед миналото лято, след като се раздели с Ювентус.

ПСЖ вече се опита да привлече португалския национал в миналото, но не успя да го убеди да премине в Париж. Въпреки това, според най-новите информации в Англия, този път Кристиано Роналдо изглежда решен да се възползва от възможността да играе заедно с Лионел Меси и Неймар на „Парк де Пренс“.

В същото време се твърди, че настоящият треньор на столичани – Почетино, е изборът на Сър Алекс Фъргюсън за нов мениджър на Манчестър Юнайтед от лятото, тъй като временният треньор Ралф Рагник не се очаква да получи предложение да остане и за следващия сезон след някои разочароващи резултати и лоши представяния в последно време.