Журналистът от The Mirror Дейвид Мадок потвърди, че феновете на Ливърпул може да очакват голям трансфер през зимния трансферен прозорец. Мадок говори пред арабска медия, където разкри, че се очаква голямо име да акостира на „Анфийлд” през януари месец.

Редакторът от английското издание призна, че европейския футболен шампион ще вземе играч между 19 и 24-годишна възраст, което обаче ще струва на Ливърпул доста пари. Той също така призна, че се очаква голямо име да акостира край Мърсисайд и през предстоящото лято.

„Очаквайте ново попълнение. Вярвам, че ще дойдат няколко големи играчи в Ливърпул, може би един през зимата и друг през лятото. Те ще бъдат с точен критерии – между 19 и 24 години и с потенциал, който може да става все по-голям. Също така ще струват и много пари”, призна редакторът.

„Червените” са спрягани за трансфер с офанзивния футболист на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, а бившият футболист Йан Ааге Фьортоф потвърди по-рано през седмицата, че Ливърпул е фаворит за подписа на английския национал през януари.