Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо няма ни най-малко намерение да се откаже от една от трансферните си цели. Става дума за звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл, а по информация на The Sun „червените дяволи“ били готови да направят оферта, равняваща се на 100 милиона паунда за уелсеца.

Реднап: Ако Юнайтед вземе Бейл, да им дават титлата

Твърди се, че Специалния вярвал, че „кралете“ няма а устоят на подобно предложение и ще се склонят да се разделят с една от основните фигури в състава си. Същевременно от Театъра на мечтите били подготвени да предложат на Бейл седмична заплата от 500 000 паунда.

Преди финала за Суперкупата на Европа между Реал и Юнайтед (2:1) португалският специалист заяви, че ако Бейл не попадне в състава на Зинедин Зидан, това би бил ясен знак да се бори за едно от остриетата на „белия балет“. Бившият играч на Тотнъм обаче бе титуляр за европейския клубен шампион, като дори асистира за попадението на Иско за 2:0 в 52-ата минута. Дори случилото обаче не разколеба идеята на Единствения, който по всичко личи възнамерява да води битката докрай.

Бейл премина от „шпорите“ на „Сантиаго Бернабеу“ на 1 септември 2013 година. Тиражираните слухове бяха, че испанският гранд е платил 100 милиона евро за родения през 1989 година играч.