Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че „червените дяволи“ имат готовност да се борят за нападателя на Реал Мадрид Гарет Бейл, в случай на раздяла между него и Кралския клуб. Този коментар Специалния направи по време на нарочния брифинг преди Суперкупата на Европа срещу испанския гранд. Големият сблъсък е на 8 август в Скопие, Македония.

Моуриньо отлага трансфера на мадридист за догодина

„Ако Бейл играе утре (бел.ред. във вторник), ще бъде очевидно, че има желание да остане в Реал Мадрид. Ако не се появи на терена, ще се боря за него с останалите клубове, които го желаят. Ако Бейл ще си върви от Реал, аз ще чакам от другата страна на вратата и ще вляза в битката“, каза португалският специалист.

„Когато аз дойдох в Реал Мадрид, отборът не бе играл в четвъртфинал в Шампионска лига от доста време насам. Когато си отидох, беше се състезавал на три полуфинала. Отидох си от клуба спокойно, с усещането, че съм дал всичко от себе си. Повече от всякога“, коментира Моуриньо.

Манчестър Юнайтед ще се пробва за Бейл

Що се отнася до предстоящия финал за Суперкупата на Европа, Единствения каза: „Специален момент и трябва да му се насладим. Нужно е да се опитаме да играем срещу шампиона на Европа“.