Звездата на Пари Сен Жермен Неймар е постигнал споразумение за нов дългосрочен договор. Според „Téléfoot“, двете страни са си стиснали ръцете за удължаване на контракта на бразилеца до 2026 година.

Според френската медия договорът все още не е подписан, но се очаква това да стане факт до края на сезона. Според договора Неймар ще получава същата заплата, но ще включва няколко допълнителти бонуси.

Вчера каталунското издание „Sport“ написа, че Неймар е стопирал преговорите с ПСЖ, тъй като отново е погледнал към евентуално завръщане в Барселона. Това е станало, след като 29-годишният футболист е разговарял с новия президент на „каталунците“ Жоан Лапорта, който го е убеждавал да се върне на „Камп Ноу“, където да се събере отново с Лионел Меси, за когото се твърди, че почти сигурно ще остане в Барса.  

Днес обаче френските медии опровергават тази информация, като „Telefoot“ добавя, че парижани искат да завършат казуса с Неймар колкото е възможно по-бързо, за да се насочат към подновяването и на договора на Килиан Мбапе, чийто споразумение също изтича през 2022 година, а бъдещето му все така остава неясно.