Не всичко в ПСЖ върви по мед и масло. Една от звездите на тима Килиан Мбапе иска да напусне тима още до края на летния трансферен прозорец, който затваря в първите дни на септември, твърди „AS“.

Нападателят е в обтегнати отношения със спортния директор на парижани Леонардо и отказва да преподпише договора си, който изтича следващото лято. От известно време преговорите с него се водят лично от президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, но и неговите усилия засега не дават резултат. Привличането на Меси определено не облекчава положението защото с идването му тежестта на франзуцина в съблекалнята намалява допълнително.

Вчера на официалното представяне на Меси обаче Ал-Хелаифи обяви следното:

„Мбапе е парижанин и играч на ПСЖ. Той обича конкуренцията и каза, че иска да бъде в конкурентноспособен отбор, а не мисля, че има по-конкурентноспособен отбор от нашия“.

Като основен фаворит за подписа на нападателя е смятан Реал Мадрид, който от доста време проявява сериозен интерес към него. Френският „Ла Паризиен“ написа преди дни, че от ПСЖ са склонни да се разделят с Мбапе, но само срещу 150 милиона евро.