Ръководството на Ювентус ще приеме офертата на Волфсбург за нападателя Симоне Дзадза. Според италианските медии „вълците“ са изненадали шампиона на Серия А с предложение за 30 милиона евро.

Реално през миналия сезон бившият ас на Сасуоло беше четвърти избор при нападателите за наставника Масимилиано Алегри, който предпочиташе да ползва Пауло Дибала, Марио Манджукич и Алваро Мората. Още в хода на кампанията италианският национал заяви, че иска да играе повече. Предвид раздялата с Мората той можеше и да получи този шанс в Торино, ала въпреки всичко името постоянно е свързвано с трансфери в Уест Хем, Лестър Сити и Волфсбург.

Според „Калчомеркато“ германците предлагат 25 + 5 милиона евро за Дзадза, който пък има да мисли над предложение за 5-годишен контракт. Единственото, което може да разсъхне сделката, е желанието на самия играч да играе в Испания или Англия.

Уест Хем по-рано предложи 27 милиона евро (23 милиона плюс 4 милиона под формата на бонуси), като не е изключено да изпрати по-добро предложение.