Тимът на Уест Хем договаря личните условия със Саид Бенрама преди да о привлече от Брентфорд за 30 милиона паунда. 25-годишният алжирски национал се очаква да премине медицинските прегледи в следващите 24 часа, ако се договори с „чуковете“ за личните си условия, твърди „Sky Sports“.

Уест Хем се надява, че ще договори Бенрама преди крайния срок в петък, след като е договорил за трансферната сума с Брентфорд по-рано тази седмица. Дискусиите между Уест Хем и Бенрама са за петгодишна сделка.

Крилото вкара 17 гола в 46 мача за Брентфорд през миналия сезон, когато стигнаха до финалния плейоф за влизане във Висшата лига, преди да загубят от Фулъм след продължения на „Уембли“.

Междувременно Уест Хем продължава да се интересува и от нападателя на Борнемут Джошуа Кинг, въпреки че през уикенда е отхвърлил оферта за него от 13 милиона паунда, а „черешките“ норвежкия национал на около 18 милиона паунда.

Кинг, на когото му остава още една година от договора си, е вкарал 48 гола във Висшата лига за клуба след присъединяването си през 2015 година.