Тимът на Уест Хем се е договорил с Брентфорд за закупуването на Саид Бенрама, твърди „Sky Sports“. Общата стойност на сделката може да достигне около 30 милиона паунда, като личните условия все още не са съгласувани със звездата на Алжир.

25-годишното ляво крило направи отличен минал сезон, като отбеляза 17 гола в 43 мача в Чемпиъншип, за да помогне на „пчеличките“ да достигнат финалния плейоф за влизане във Висшата лига. Там обаче те бяха сразени от градския си съпреник от западен Лондон - Фулъм. Интерес към него се смята, че има и Кристъл Палас.

Мениджърът на „чуковете“ Дейвид Мойс също се интересува и от нападателя на Борнемут Джошуа Кинг,  който вече навлезе в последната година от договора си и се смята, че клубът е отворен за негова продажба, като го оценява на около 18 милиона британски лири.

28-годишният футболист има 48 гола във Висшата лига за „черешките“ след присъединяването си през лятото на 2015 година и би искал да се завърне в елита, след като клубът му изпадна през лятото. Кинг вкара само шест гола в първенството през миналия сезон, като те дойдоха от общо 13 удара в 24 мача като титуляр. Норвежецът пропусна и целият месец януари заради мускулна травма.

Основният трансферен прозорец може да е затворен, но вътрешният такъв между клубовете от Висшата лига и по-долните дивизии отворен до петък.