Вече от седмица се твърди, че нападателят Виктор Осимен се е разбрал с Пари Сен Жермен за личните си условия, но преминаването му във френския гранд съвсем не е сигурно. Последните информации сочат, че преговорите между парижани и Наполи са зациклили и, ако някоя от страните не отстъпи, трансферът може да се провали.

В понеделник се е състояла среща между президентите на двата клуба Насер Ал-Хелаифи и Аурелио Де Лаурентис. В разговора са участвали и спортните директори Джовани Мана и Луис Кампос. Трансферният гуру Фабрицио Романо твърди, че на този етап от ПСЖ не са склонни да платят откупната клауза на Осимен в размер на 130 милиона евро и се надяват да включат един или двама свои футболисти в сделката.

От Наполи са поискали Канг-ин Лий, но са получили категоричен отказ. ПСЖ предпочита да се раздели с Карлос Солер и Норди Мукиеле, но пък те не представляват интерес за партенопеите.

В следващите дни преговорите ще продължат. ПСЖ търси нов изявен голмайстор след раздялата с Килиан Мбапе, който облече екипа на Реал Мадрид. В момента тимът от „Парк де Пренс“ разполага с Гонсало Рамош и Рандал Коло Муани като опции за атаката.