Отборът на Тотнъм се интересува от крилото на Уотфорд Исмаила Сар. Сенегалецът впечатли с изявите си на „Викаридж Роуд“, откакто се присъедини от Рен за 30 милиона паунда през 2019 година. Манчестър Юнайтед беше близо до това да го доведе на „Олд Трафорд“ миналото лято, но не успя да се договори със „стършелите“ за трансферната сума.

Сар пък се беше съгласил да се присъедини към Ливърпул през януари, но „червените“ отказаха да отговорят на исканата от клуба цена от 35 милиона паунда.

След като Уотфорд се завърна Висшата лига, се твърди, че те ще искат поне 50 милиона паунда за шампиона от Купата на Франция през 2019 година.

Според „Eurosport“ Тотнъм обмисля да направи опит да подпише със Сар, тъй като мениджърът Нуно Еспирито Санто се опитва да подсили атаката на тима.

В първия сезон на Сар в Англия той се отличи с пет гола и шест асистенции в 28 мача във Висшата лига. Той обаче не успя да помогне на Уотфорд да избегне изпадането, въпреки че се доказа като ключов играч в клуба. Крилото реализира 13 попадения и даде 10 асистенции в 39 мача от Чемпиъншип през миналия сезон, за да помогне на „стършелите“ да се завърнат в елита на Англия.