Италианският шампион Интер може да се раздели с двамата си основни нападатели само в рамките на няколко дни. След предстоящата раздяла с Ромелу Лукаку, „нерадзурите“ са много близо до това да продадат и Лаутаро Мартинес.

„Times“ твърди, че клубът е приел оферта за него от Тотнъм на стойност над 70 милиона евро. Сериозен интерес има и от страна на Арсенал, който пък изкушава самия аржентинец с много добри условия. Засега обаче „шпорите“ имат предимство.

Изданието допълва, че идването на Лаутаро не е свързано с напускането на Хари Кейн. Според информацията идеята е двамата да играят заедно, тъй като лондончани няма да се съгласят да пуснат английския национал в Манчестър Сити.

Иначе Интер и Челси се очаква да обявят сделката за Лукаку съвсем скоро. Тя се очаква да е на стойност от 115 милиона евро.

Италианският шампион има сериозни финансови проблеми и е принуден да се раздели с някои от водещите си играчи. По-рано това лято те вече продаде Ашраф Хакими на Пари Сен Жермен, а треньорът Антонио Конте напусна поста си.