Агентът на Марио Балотели – Мино Райола е стартира преговори с Рома относно личните условия на своя клиент, твърди „Медиясет Премиум” в Италия.

27-годишният играч на няколко пъти в хода на сезона заяви, че иска да се завърне в Серия и ще напусне настоящия си тим Ница. „Орлите” няма как да го спрат, тъй като договорът на тарана изтича през юни.

Рома прибра 100 милиона евро от похода в Шампионската лига

Двете години на Супер Марио на Лазурния бряг се оказаха изключително ползотворни за кариерата му, която зацикли след престоите в Милан и Ливърпул. На Апенините вече месеци наред говорят, че сред опциите на нападателя за завръщане в калчото попадат Рома, Наполи и дори Ювентус.

„Медиясет Премиум” твърди, че към момента Райола е в диалог за конкретни условия единствено с „римските вълци”. Марио Балотели настоява за годишна нетна заплата от 5 милиона евро, което би могло да се окаже проблем за „джалоросите”.

Рома изведнъж на първо място за сина на Клуйверт

През август месец Супер Марио ще навърши 28 години. Настоящият сезон 2017/2018 на практика е най-силният в цялата му кариера – 24 гола в 36 официални мача.