В следващите няколко часа ще се проведе спешна среща между шефовете на Милан и вратаря Джанлуиджи Донарума, твърди „Кориере дела Сера”. Според изданието 18-годишният страж е изпратил до клубния офис документ, в който твърди, че е бил подложен на психологически натиск да преподпише договора си през лятото.

Райола иска от Милан да анулира договора на Донарума

Тогава разговорите между „росонерите” и агента на футболиста – небезизвестния Мино Райола се превърнаха в истинска сапунена опера. Райола съветваше своя клиент да не подновява споразумението си, което изтичаше в края на настоящата кампания, понеже не получи нужните гаранции относно проекта за Милан на новите китайски собственици.

Сега проблемът отново излезе на повърхността, а това би било жесток удар по италианския гранд, който счита играча за непродаваем. До момента Джиджо се ползваше с пълното доверие на треньорския щаб и съотборниците си, ала сега ситуацията може да се промени драстично.

Агентът на Джиджо продължава преговорите с ПСЖ

Директорите в клуба считат, че това е поредният опит на Райола да дестабилизира обстановката. Вече плъзнаха и твърденията, че агентът е поискал от Милан да анулира подписания през лятото контракт.