Пари Сен Жермен продължава да води преговори с агента на Джанлуиджи Донарума – Мино Райола. Според италианските медии французите съвсем не са се отказали от идеята да привлекат вратаря на Милан.

„Скай Италия” твърди, че макар младокът да остана верен на „росонерите” през лятото, ПСЖ в нито един момент не е прекъсвал контактите с най-важния човек от неговото обкръжение. Очевидно подписаният нов договор с Милан ще бъде малка пречка за финансовата мощ на парижани.

Гатузо крещял към Донарума: Ще те убия!

Райола никога не е крил, че не е особено убеден в управленските качества на новите босове в Милан, както и в техния проект. Особено след уволнението на Винченцо Монтела и слабото представяне в първенството, нестабилността царува на „Сан Сиро”. Ако тимът не успее да си осигури класиране в Шампионската лига, то тогава част от звездите ще трябва да бъдат продадени, за да се балансират счетоводните сметки.

Донарума без съмнение е най-конвертируемият футболист на Милан и към него ще има небивал интерес дори Милан да избегне възможно най-лошата развръзка на сезона.