Жозе Моуриньо е все по-близо до поемане на Пари Сен Жермен,  тръбят медиите на Острова. Според информацията отношенията на Специалния с ръководството на сегашния му тим Манчестър Юнайтед са доста обтегнати, особено след отпадането на осминафиналите на Шампионската лига от Севиля.

Жозе влиза в опасен конфликт с шефовете за пари

Португалецът изисквал повече средства за селекция, което не се нравело на шефовете на „червените дяволи“. В последната година и половина манчестърци вложиха 330 милиона, което обаче се струвало недостатъчно на Единствения.

От друга страна, френският гранд не бил забравил за Жозе. На „Парк де Пренс“ все още са в търсене на заместник на Унай Емери, за когото се твърди, че ще напусне след края на кампанията.

Босът на ПСЖ мисли и за Моу, и за Чоло

Близки до клуба настояват, че присъдата на испанския специалист била прочетена още след отпадането от Реал Мадрид на осминафиналите на турнира на богатите.

Договорът на Моуриньо с Юнайтед изтича през 2020 година. Юнайтед, който през изминалия сезон спечели Лига Европа, в момента заема второто място във Висшата лига, с 65 точки. Лидерът Манччестър Сити има актив от 81.