Разгромът на Тотнъм с 2:7 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига, както и другите неудачни резултати за „шпорите” в последно време, може би направиха това, от което най-много се опасяват феновете на отбора – накараха един от водещите играчи на тима да се замисли за бягство. Агентът на острието Хьон-Мин Сон съвсем открито призна, че неговият клиент един ден може да се озове в Наполи.

Корейският национал се утвърди като световна звезда именно с изявите си в Северен Лондон през последните сезони. Липсата на трофеи обаче, както и доста колебливата форма на Спърс от началото на настоящия сезон, започват да оказват влияние. Така се стигна до признанието на агента Тийс Билемайстер, че Наполи е една доста атрактивна дестинация пред 27-годишния футболист, ако той реши, че е приключил на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

„Никога не съм осъществявал трансфер на играч в Наполи, а би ми се искало, защото Марадона – моят любим футболист – игра за тях”, коментира Билемайстер. „Имал съм разговори с Наполи в миналото, с директори, които вече не са в клуба. Мисля да се възползвам от двата им предстоящи двубоя срещу Залцбург (в Шампионската лига – б.р.), за да поговоря отново с тях.”

„Колкото до Сон в Наполи – защо не? Никога не казваш „никога” във футбола. Сон харесва Италия, храната и италианците. Няма да е лесно да го купите от Тотнъм, защото струва много пари, ала един ден – кой знае?”, многозначително заяви агентът на корейския нападател.