Легендарният английски нападател Алан Шийрър вярва, че Джейдън Санчо, Джак Грийлиш и Хари Кейн са точно типът попълнения, от които Манчестър Юнайтед се нуждае, за да направи следващата стъпка. 

БГНЕС / GettyImages/Gulliver
96 снимки

"Червените дяволи" се очаква да предоставят на мениджъра си Оле Гунар Солскяер трансферен бюджет от около 250 милиона паунда за идния летен трансферен прозорец. Именно имената на Санчо, Кейн и Грийлиш се спрягат най-често като основни трансферни цели. 

Самият Шийрър вярва, че и тримата са точно футболистите, които притежават необходимото, за да закарат Юнайтед отново до борбата за най-големите трофеи в спорта.

"Финансовата мощ на Юнайтед им дава възможност да експлоатират идващия трансферен прозорец. Трябват им 3-4 големи попълнения, за да стигнат до там, където трябва да бъдат", започна бившият голаджия. 

"Разбирам защо се спекулира за Санчо, Кейн и Грийлиш. И тримата са точно този тип играчи, които могат да върнат клуба на върха отново. Участието им в Шампионската лига догодина ще бъде сериозен фактор върху това дали тези играчи ще искат да дойдат", завърши Шийрър.