Интер се кани да продължи заточението на своя нападател Габриел Барбоса под наем в Бенфика, ако Сантос не се съгласи да им плати 3 милиона евро за преотстъпване в рамките на 6 месеца.

Бразилският нападател не успя да остави никаква следа в Европа, като в Италия дори заслужи конфузна награда, която всяка година се връчва на най-слабия играч, подвизавал се в Серия А. Интер плати на Сантос над 30 милиона евро, за да привлече Габигол през лятото на 2016 година.

Габигол - най-големият "бидон" в Италия

Настоящият му престой под наем в Бенфика е също толкова слаб и южноамериканецът вече иска да се завърне в своята родина. За момента обаче Сантос изобщо не смята да плаща за подобен ход.

„Нерадзурите” от своя страна настояват да получат пари на ръка и по точно 3 милиона евро. „Кориере дело спорт” настоява, че това са изискванията на гранда от Милано, който също така настоява Сантос да поеме част от заплатата на Барбоса.

Габигол все по-близо до завръщане в Сантос

Ако бразилският клуб не се съгласи, то преговорите приключват, а Габигол ще довърши кампанията в Бенфика, макар че оттам търсят начини да прекратят предсрочно преотстъпването.