Крилото на Интер Антонио Кандрева говори открито за мераците си един ден да вкуси от Висшата лига на Англия.

Италианският национал ще навърши 31 години през следващия месец и през последните трансферни прозорци постоянно бе свързван с преминаване в някой от водещите тимове на Острова. Челси, Манчестър Юнайтед и Арсенал бяха най-честите заподозрени, но с напредването на времето интересът към бившия играч на Лацио ще поизбледнява.

Това обаче по никакъв начин не отказва Кандрева от мечтата му. „Много ми харесва Висшата лига на Англия, това е невероятно първенство. Бих искал да отида и да играя там”, призна футболистът пред списание „Калчо 2000”.

„Серия А през този сезон показва, че не само е трудна лига, но също така може да предложи някои доста впечатляващи мачове. Смятам, че италианските отбори стават все по-добри и се справят добре в Европа.”

„Лучано Спалети е треньор на страхотно равнище. Много съм щастлив, че мога да работя с него в този етап от кариерата си. Благодарение на него научавам нови неща и ставам много по-добър. Той работи много върху концентрацията, мотивацията и постоянството. Спалети е маниак на тема детайли и винаги ще те научи на нещо ново”, заключи Кандрева.