Ръководството на Рома категорично изключи възможността Челси да включи тарана Миши Батшуай в сделката, която трябва да изпрати Един Джеко и Емерсон Палмиери на „Стамфорд Бридж”. „Джалоросите” не проявяват интерес към резервата при „сините”, които опитват чрез белгиеца да отбият част от трансферната сума.

Джеко и Емерсон получиха разрешение за трансфер в Челси

В началото на седмицата италианските медии съобщиха, че Джеко е променил първоначалната си позиция и вече е склонен да премине на „Стамфорд Бридж”, докато на Емерсон подобно желание не му липсваше. Според информациите босненският нападател вече се е договорил да получава по 8 милиона евро годишно, а сумата, която Рома иска да получи за дуото си, е 50 милиона евро плюс 10 милиона под формата на бонуси.

Последен шанс за Батшуай?

„Скай Италия” твърди, че Челси тепърва трябва да отправи оферта в такъв размер. Англичаните се чудеха над варианта дали не могат да предложат Миши Батшуай в замяна и да си спестят част от директните харчове.

Агентът на Джеко пътува до Лондон

В Рома изобщо не приветстват такъв вариант, тъй като тъмнокожият играч по никакъв начин не се вписва в плановете им. Затова на този етап споразумение между клубовете няма, но изглежда доста вероятно да се намери консенсус в близките дни.