Реал Мадрид възнамерява да извади Гарет Бейл на витрината, пишат медиите в Испания. Според информацията „белите“ дават индикации, че са готови да продадат „чупливия“ уелсец, като основната им цел е да изкушат Манчестър Юнайтед.

Интересът на „червените дяволи“ към нападателя е явен, като още през лятото Жозе Моуриньо и компания опитаха да привлекат играча, но той самият отказа да се завърне в Англия. Същевременно запознати казват, че „белите“ имали скрити намерения. Те искали преди всичко да склонят манчестърци за замяна с вратаря Давид де Хеа.

Истината на Зизу за контузията на Бейл

Испанският национал е основан фигура в състава на Специалния и е интересно дали той би приел да се раздели с него. Близки до английския гранд твърдят, че Моу отчитал факта, че Бейл е преследван от контузии и размишлява дали да поеме риска да го привлече. И в момента Бейл е с травма и не е на разположение на треньора си в Мадрид Зинедин Зидан.

Зидан мисли за раздяла с Бейл

Припомняме, че през лятото на 2015 година „кралете“ бяха на път да закупят Де Хеа. Сделката обаче се провали в последните часове на трансферния прозорец, а след това имаше взаимни обвинения между двата клуба.