Реал Мадрид е постигнал устни договорки с две от трансферните си цели – Килиан Мбапе от Монако и Джанлуиджи Донарума от Милан. Това пише Marcа, като според информацията на изданието трансферите ще бъдат осъществени, ако не това лято, то най-късно следващото.

Зидан в Мадрид - решава бъдещето и трансферите на Реал

Твърди се, че в идните дни наставникът на европейския клубен шампион Зинедин Зидан ще има среща с боса на клуба Флорентино Перес. Запознати казват, че една от темите на сбирката ще бъдат именно преговорите за нападателя и вратаря.

Говори се, че Зидан поддържа много близки отношения с родителите на Мбапе и именно по този начин е получил думата им, че 18-годишната перла ще продължи на „Сантиаго Бернабеу“. Единственото колебание на Мбапе и семейството му било дали ще има достатъчно игрови минути в „белия балет“. То обаче отпаднало, след като Зизу обяснил отново своята стратегия за равномерно натоварване на футболистите, която приложи през изключително успешната за Реал отминала кампания.

Президентът на Реал обяви следващата си трансферна цел

Колкото до стража Донарума, появиха се слухове, че той няма да поднови контракта си с Милан. Източници, запазили анонимност казват, че след като е бил установен контакт между Реал Мадрид и мениджъра на 18-годишния вратар Мино Райола, договорката била лесно постигната.

Спортно-техническият щаб на „кралете“ все още е на мнение, че има нужда от подсилване на вратарската позиция, въпреки че Зизу дава пълното си доверие на Кейлор Навас.

Агентът на Донарума: Милан заплаши Джиджо със смърт!

Същевременно в последните месеци слуховете за трансфер на испанския национал под рамката на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа в испанския гранд не стихваха. В последните седмици обаче се изникнаха информации, че Реал е променил намеренията си.