Испанският и европейски шампион Реал Мадрид е отхвърлил възможността да си върне Кристиано Роналдо, след като нападателят се е предложил на бившия с и клуб. Футболистът на Манчестър Юнайтед вероятно ще си търси нов клуб през януари след скандалното интервю пред журналиста Пиърс Морган, в което нападна директно шефовете на клуба от семейство Глейзърс и мениджъра Ерик тен Хаг.

„Червените дяволи" в момента търсят най-подходящия начин да освободи Роналдо от договора му, който е до края на сезона. След интервюто си Кристиано пътува до Катар за Световното първенство с Португалия и се предполага, че се е предложил на „Лос Бланкос“. Смята се, че той е обявил, че е готов да подпише краткосрочен шестмесечен договор на „Сантиаго Бернабеу“.

Въпреки това, „Marca“ твърди, че Реал Мадрид няма никакво желание да привлича играчи през януарския трансферен прозорец. Отборът на Карло Анчелоти може да остане без нападателя Карим Бензема, след като той се оттегли от националния тим на Франция в Катар поради контузия. 34-годишният футболист спечели „Златната топка“ тази година, след като впечатляващото му представяне помогна на столичани да спечелят Шампионската лига и Ла Лига.

Роналдо игра за Реал Мадрид до 2018-а година, след като напусна Манчестър Юнайтед през 2009-а година. Той прекара девет сезона с испанския тим, където се превърна в истинска легенда и спечели всеки възможен трофей.

Откакто напусна Мадрид, кариерата на Роналдо тръгна надолу. Той игра три години за Ювентус, преди да се върне обратно на „Олд Трафорд“ миналия сезон. Португалецът стана голмайстор на клуба през миналата кампания, но през този сезон той е по-често резерва под ръководството на Тен Хаг.