Реал Мадрид е готов да предложи 170 милиона евро на Тотнъм, за да привлече на „Сантиаго Бернабеу“ мениджъра Маурисио Почетино и нападателя Хари Кейн. Такава информация разпространи сайтът Todomercadoweb, който напомня, че аржентинският специалист и английският нападател попадат отдавна в полезрението на Флорентино Перес.

Маурисио Почетино

източник: Gulliver/Getty Images

Още след напускането на Зинедин Зидан през лятото на 2018 година, Перес се огледа във възможността да вземе Почетино, но опитът му се оказа неуспешен. Същото се случи и с Кейн, който бе гледан за евентуален заместник на Кристиано Роналдо, направил трансфер в Ювентус.

Сега „белите“ отново са на прага на промени. Очаква се след края на сезона отборът да се раздели със Сантиаго Солари, който наследи на поста изкаралия само няколко месеца начело Жулен Лопетеги.

Под ръководството на Солари, „лос меренгес“ не се стабилизираха. Отборът бе елиминиран на полуфиналите за Купата на Краля от Барселона, а няколко дни по-късно Бензема и компания бяха детронирани в Шампионската лига от Аякс. Холандците наваксаха изоставането си от първата среща и насред „Бернабеу“ записаха успех с 4:1, за да продължат към четвъртфиналите на турнира на богатите.

Колкото до Ла Лига, Реал Мадрид изостава на 12 точки зад лидера Барселона, като заема временното трето място.

Още новини: 

Клоп не иска и да чуе за ръководене на Реал Мадрид 

Перес вече се свързал със Зизу, предложил му да се върне в Реал