Пари Сен Жермен очевидно се примири с мисълта, че няма да може да отмъкне Килиан Мбапе от Монако. Затова френските богаташи смятат да вложат всичките си усилия в привличането на Андреа Белоти от Торино.

Вече седмици наред парижани безуспешно опитват да уредят 18-годишния френски национал. Клубът от Княжеството обаче обяви, че няма да го пусне в директен съперник за по-малко от 130 милиона евро. ПСЖ опита всичко, за да намали въпросната сума, като срещна единствено непреклонни откази. По всички личи, че Мбапе ще изиграе поне още един сезон в Монако.

Торино се размечта за дует Белоти - Балотели

Този провал накара столичани бързо да се прегрупират и да преразгледат приоритетите си. „Гадзета дело спорт” твърди, че ПСЖ има нов фаворит за атаката и неговото име е Андреа Белоти. И тук проблемите няма да бъдат един и два, тъй като в договора на нападателя е записана освобождаваща клауза на стойност 100 милиона евро.

Президентът на Торино  Урбано Кайро имаше много поводи да подчертае, че не възнамерява да продаде Белоти за по-ниска от посочената сума. Въпреки всичко „Гадзета дело спорт” разкрива, че в последно време босът обмисля дали да не направи компромис по този въпрос.