Суперзвездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо може да стане съотборник с най-големия си съперник Лионел Меси през следващия сезон в Пари Сен Жермен. Френският вицешампион обмислят да осигури на португалеца път за бягство от тежкия му втори престой на „Олд Трафорд“ през идното лято, твърди „Mirror“.

Роналдо вече обмисля бъдещето си при „червените дяволи“, след като завръщането му в Юнайтед не се осъществи така, както искаше. Според информацията от ПСЖ са готови да дадат на Роналдо 12-месечен договор, ако избере да напусне Юнайтед в края на този сезон.

На „Парк де Пренс“ продължават да таят надежда, че ще задържат своя талисман Килиан Мбапе, но в същото време са наясно с желанието му да се присъедини към Реал Мадрид това лято. Роналдо обаче се смята за идеалния краткосрочен заместник на французина, което означава, че португалската икона може да се окаже в същия отбор с дългогодишния си съперник Меси във френската столица. Роналдо и Меси се борят за „Златната топка“ в продължение на почти две десетилетия и се считат за двама от най-великите играчи на всички времена.

Очаква се португалецът да се срещне с агента си Жорже Мендеш следващия месец, за да обсъди следващия си ход в края на този сезон. ПСЖ е един от малкото клубове в света, които могат да си позволят заплатата на Роналдо, която в момента възлиза на 500 000 паунда на седмица и един трансфер в Париж би се харесал на Роналдо, защото знае, че ще му бъде гарантирано участие в Шампионската лига.