Нападателят на Челси е попаднал в радара на испанския шампион Реал Мадрид. След като изтърпя наказание от три мача, Феликс се завърна на терена за „сините“ и имаше незабавен ефект. 23-годишният португалец отбеляза попадението за равенството 1:1 срещу Уест Хем, след като засече центриране на рекордната покупка на клуба Енцо Фернандес.

Феликс впечатли с изявите си през целия мач, а ако доброто му представяне се запази до края на сезона, то Челси може да откупи правата му, след като в момента играе под наем от Атлетико Мадрид.

66 снимки

Сега обаче лондончани ще срещнат конкуренция за подписа на нападателя от Реал Мадрид, твърди Fichajes. „Лос Бланкос“ спечелиха Световното клубно първенство в събота, побеждавайки Ал-Хилал с 5-3 във вълнуващ финал, но не са забравили да се оглеждат за дългосрочен заместител на Карим Бензема и са идентифицирали Феликс като една опциите.

Смята се, че президентът на клуба Флорентино Перес харесва качествата на Феликс, но съдбата н 23-годишния нападател ще зависи от треньора на Атлетико - Диего Симеоне. Двамата обаче не са в добри отношения, след като се скараха малко преди трансфера на португалеца в Челси и изглежда, че бъдещето му се отдалечава от „Уанда Метрополитано“.