Футболистът на Манчестър Юнайтед Пол Погба е следен от два английски клуба. „Sky Sports“ твърди, че заинтересованите страни дори са се свързали с агента на французина. Както е известно, договорът на 29-годишният полузащитник изтича през лятото и на този етап изглежда все по-вероятно той да си тръгне от „Олд Трафорд“ като свободен агент, но сега има шанс обаче той да остане в Англия.

Смяташе се, че Погба може да се завърне в Ювентус или да премине в Реал Мадрид, Барселона или Пари Сен Жермен. Оказва се обаче, че пред него има и опцията да остане на Острова и да смени „червените дяволи“ с някой от големите му конкуренти. Сигурно е, че два клуба имат интерес към него, но за момента имената им не се разкриват.

Към настоящия момент Погба все още не е получил официално предложение от нито един от клубовете, които го искат. Затова и той не е взел решение за бъдещето си, като вероятно ще изчака след края на сезона. Все още съществува и възможността той все пак да реши да остане в Манчестър Юнайтед, но французинът първо иска да види кой ще бъде новият мениджър на отбора.

Настоящият сезон не е от най-добрите за Погба на "Олд Трафорд". Той започна с няколко силни мача, но впоследствие се контузи и излезе от форма. До момента той е изиграл 23 мача, във всички турнири, в които е записал 1 гол и 9 асистенции на сметката си.

В сряда самият Погба призна, че не е доволен от поредния слаб сезон на Ман Юнайтед, като не отхвърли възможността дори да премине в ПСЖ.