Съвсем скоро се очаква Маурсио Почетино да застане начело на френския шампион Пари Сен Жермен, като дори вече се спрягат и първите играчи, които планира да вземе със себе си. Не е изненада, че аржентинецът е погледнал към бившия си клуб Тотнъм. Според „Eurosport“, Почетино e набелязал Деле Али и вратаря Юго Лорис.

24-годишният Али е свързан с френския гранд от месеци. Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо очевидно е загубил вяра в полузащитника, като много рядко разчита на него и се очаква разделя през януари.

Междувременно френският национален вратар Лорис е изненадващото име в списъка на специалиста. В момента парижани разполагат с Кейлор Навас и Серхио Рико, но изглежда, че Почетино ще иска да вземе и 34-годишния страж, който се утвърди като един от най-добрите на своя пост през годините.

Изданието допълва още, че в плановете на аржентинеца са още бившият играч на ПСЖ Серж Орие и Хари Уинкс. Моуриньо обаче е малко вероятно да позволи напускането на всички тези играчи поради участието на клуба в четири турнира.

С трансфер във френския клуб е свързван и още един бивш играч на „шпорите“, а именно Кристиан Ериксен. Датчанинът така и не успя да покаже своите качества в Интер след трансфера си през януари и най-вероятно ще стане част от размяна на играчи, като в посока Милано се очаква да замине Леандро Паредес.