Наставникът на Интер Антонио Конте ще настоява за привличането на Леандро Паредес от Пари Сен Жермен на среща с шефовете на клуба в сряда. На срещата ще бъде обсъдена възможността да се осъществи размяна на играчи, като в посока Париж се очаква да замине Кристиан Ериксен, пише „Gazzetta dello Sport“.

Ериксен вкара само четири гола и записа три асистенции в своите 38 мача във всички турнири след трансфера си при „нерадзурите“ от Тотнъм през януари. Освен това той все още не е изиграл пълен двубой за Интер през този сезон, а наскоро изпълнителният директор на клуба Бепе Марота потвърди, че клубът ще се раздели с 28-годишншя плеймейкър.

Като негов заместник се счита именно Паредес, който също беше свързан с Интер и през лятото. Изданието допълва, че двата тима ще се срещнат през следващите дни, за да обсъдят потенциалната размяна.

Очаква се Маурисио Почетино да бъде обявен за нов наставник на ПСЖ след уволнението на Томас Тухел, като голяма е вероятността той да има последната дума за осъществяването на тази размяна.