Ръководството на Ювентус има план, който вече следва по привличането на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид, съобщава „Tuttosport“.

Президентът на Ювентус Андреа Аниели е готов да предложи заплата от 30 милиона евро на година на португалския футболист, плюс допълнителни бонуси.

Освен това Роналдо е получил гаранции, че ще стане рекламно лице на компании, които са близки до семейство Аниели. Това ще гарантира на 33-годишния футболист допълнителни приходи от реклама.

Ювентус ще се опита да продаде Гонсало Игуаин до края на летния трансферен прозорец, за да успее да намери финансов баланс и да осъществи трансфера на Кристиано Роналдо.

„Бианконерите“ са готови да продадат аржентинския нападател, като италианският шампион иска да получи за него 60 милиона евро. Сериозен интерес към Игуаин има от страна на Челси и Милан.

Продажбата на Игуаин ще донесе допълнителен бонус за Ювентус, тъй като клубът ще се освободи от неговата заплата от 7,5 милиона евро, която е най-голямата в клуба.

Друга стъпка относно привличането на Роналдо, която Ювентус вече направи е увеличението на цените на абонаментните карти за следващия сезон с 30%.

  1. 57.08%

    Да

  2. 29.24%

    Не

  3. 13.68%

    Не ме вълнува