В последните часове нараснаха шансовете на Димитри Пайе да напусне Уест Хем до края на зимния трансферен прозорец и да финализира трансфера си в Олимпик Марсилия, съобщават английските издания.

Според информацията, френският футболист се е разбрал за личните си условия с Олимпик Марсилия и е приел по-ниска заплата с цел клубът да инвестира средствата в привличането му.

Пайе бе изпратен да тренира с юношеския отбор на Уест Хем, а от клуба осигуриха 24-часова охрана на дома на играча, след като феновете на „чуковете“ замеряха прозореците с яйца.

Пайе отказа да играе за Уест Хем и пожела да бъде трансфериран.

Марсилия с офанзива за още един френски национал

Олимпик Марсилия вече отправи три оферти за френския национал, които бяха отхвърлени от лондонския клуб. Последното предложение на французите бе в размер на 22,5 милиона паунда.

Денонощна охрана за Пайе след обстрел с... яйца

От Уест Хем са решени да продадат Пайе за сумата от 30 милиона паунда. Марсилия към момента не изглежда склонен да плати за него повече от 25 милиона паунда.

Английска легенда за Пайе: Нека гние на пейката!Английска легенда за Пайе: Нека гние на пейката!

Според информациите, Пайе се е разбрал за договор с Марсилия за срок от четири години и половина и годишна заплата от 6 милиона паунда.

Уест Хем все така реже яко офертите за Пайе

Очаква се постигнатото споразумение между Пайе и Марсилия да помогне на френския клуб в преговорите с Уест Хем.