Завоалираните фрази, които полетяха през изминалата седмица от звездите на ПСЖ – Неймар и Килиан Мбапе, са се утвърдили мигове след финала за Купата на Франция. Причината е била, че бразилската суперзвезда на френския хегемон е разкритикувал остро „младите футболисти” на парижани, което е отприщило крайните емоции на звездното нападателно дуо.

Неймар в Бразилия, но без разрешение от Тухел

Обвиниха в корупция боса на ПСЖ

Спекулациите около бъдещето на двамата футболисти нараства неимоверно много през последните седмици, като Реал Мадрид е силно заинтересован от възможността да закупи двамата нападатели.

Испанският гигант от дълго време е загнездил интереса си към Неймар, а наставникът Зинедин Зидан вижда в Килиан Мбапе чудесна опция за изграждането на „новия” Реал Мадрид. Именно младият френски нападател довери през изминалите дни, че е в готовност да види някой нов проект и се оглежда за такъв. Испанският Sport твърди, че Реал ще опита да атакува поне един от двамата футболисти от „Парк де Пренс”. Това решение е взето, след като Неймар е направил гневни коментари към състава на Томас Тухел след поражението от Рен за Купата на Франция.

Изказването на Мбапе взривило всички в ПСЖ

Неймар е намерил начин да атакува младите футболисти в ПСЖ след поражението от Рен, което също така видя директен червен картон за Мбапе две минути преди края на продълженията, след което дойдоха и злополучните дузпи за Неймар и компания.

Неймар и Мбапе се присъединиха към френския шампион през лятото на 2017-а година, а за двамата бяха платени 413 милиона евро.