Бразилският централен защитник Налдо бе привлечен от Монако, съобщи френският клуб. Бранителят преминава в тима на Тиери Анри от германския Шалке 04. 36-годишният футболист има 4 мача за националния отбор на страната, като договорът му с тима от княжеството е до юни 2020. Налдо прекара 14 сезона в Бундеслигата, където защитаваше последователно цветовете на Вердер Бремен, Волфсбург и Шалке 04.

,,Приветстваме Налдо, защитник с огромен опит на най-високо ниво и известен със своите лидерски качества. Убедени сме, че неговият футболен профил ще бъде важна част в нашето желание да заздравим състава“, коментира трансфера вицепрезидентът на Монако Вадим Василиев в изявление на клубния сайт.

,,Благодаря на Монако за тяхното доверие. Ще направя всичко възможно, за да оправдая очакванията към мен не само на терена, но и извън него. Искам да помогна на Монако с моя опит“, сподели самият бразилец на клубния сайт. Бившият френски национал и играч на Арсенал Анри пое ,,монегаските“ по-рано през сезона, като тимът в момента заема 19-та позиция в таблицата на френската Лига 1. /БГНЕС