През новия сезон Тотнъм отново ще опита да бъде фактор във Висшата лига. „Шпорите“ ще гонят завършване в топ 4 и участие в Шампионската лига през следващата кампания. Новият мениджър на лондончани Нуно Еспирито Санто сподели своите очаквания за сезона броени дни преди старта на официалните двубои.

Португалският специалист говори и за липсата на трансфери в клуба, като сподели, че по никакъв начин не се чувства притеснен.

„Изобщо не е лесно да се пазарува в тези трудни времена. Хората се чудят защо сме взели само един нов футболист, и то вратар, но нека феновете са спокойни. Много внимаваме при избора си и искаме да подберем възможно най-доброто за Тотнъм. Не бързаме и няма да купуваме, само, за да вземем някого. Това не е правилно, стараем се да изградим силен отбор с класни играчи и не можем да си позволим грешки. Да, признавам имаме нужда от нови, но бъдете сигурни, че ръководството прави всичко възможно. Никой не може да каже какъв сезон ще имаме, много от нещата зависят от нас и ще дадем всичко от себе си, за да изпълним нашите цели“, завърши Еспирито Санто.