Мениджърът на английския Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не се е отказал от трансферната си цел Джейдън Санчо. В последните дни се появиха информации, че "червените дяволи" са отложили трансфера на 20-годишния англичанин заради високата му цена, но „London Evening Standard" твърди точно обратното.

Норвежкият специалист е наясно, че трансферният пазар в настоящите условия на пандемия ще бъде доста по-различен от обикновено. Въпреки това той се надява клубът да намери начин да привлече звездата на Борусия Дортмунд.

Старши треньорът обаче е доволен и от футболистите, с които разполага в атака. Все пак смята, че има нужда от повече дълбочина в състава и по-голяма конкуренция за титулярните места.

„Смятам, че Мейсън Грийнууд, Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд се справят фантастично този сезон. Те са отбелязали над 50 гола. Маркъс обаче се контузи в момент, когато бе в страхотна форма. Антъни също се представя чудесно, а Мейсън е уникален талант с прекрасни качества на голмайстор. Но ние постоянно търсим начин да подобрим състава си“, заяви норвежецът.

„В момента няма никаква яснота как ще изглежда трансферният пазар през лятото. Аз съм доволен от играчите, с които разполагам. Днешният свят е по-различен от този преди два месеца. Трябва да се адаптираме бързо. Има клубове с доста по-сериозни финансови проблеми в сравнение с нас. Това е нов свят и трансферният пазар през лятото ще бъде по-различен от това, което сме очаквали", сподели още Солскяер.