Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп не отхвърли възможността клубът му да закупи някой измежду Килиан Мбапе или Джейдън Санчо в бъдеще. Германецът се изказа ласкаво за двамата играчи в интервю за beIN Sports. Наставникът на мърсисайдци вярва, че Мбапе има „голямо бъдеще” пред себе си, а същото се отнася и за англичанина Санчо.

Клоп обясни, че ще се види с времето дали Ливърпул може да вземе Мбапе или Санчо, като не отрече тази възможност.

„Мбапе има голямо бъдеще пред себе си. Същото може да се каже и за Санчо, тъй като са млади”, започна той пред телевизията.

„Садио Мане е достатъчно млад, както и Мохамед Салах, за да са част от нашия отбор в следващите години. Щастлив съм да работя с момчетата, които са в отбора и не мисля за други. Не мечтая за дадени футболисти. Ако можем да вземем някой от тях в бъдеще, ще видим, но винаги се стараем да направим най-доброто за нашия отбор”, каза Юрген Клоп.

След това Клоп пък бе притиснат с въпроса с кои от тези големи звезди би искал да работи: "Вижте, не мога да отговоря на тези въпроси, без да създам новини. Не искам да го правя. Харесвам всички тях, както и още няколко играчи. Те са изключителни. Обичам да ги гледам, но нямам проблем, че не съм тренирал нито един от тях."

На въпроса дали би искал да имаше шанса да работи с играчи като Лионел Меси, Кристиано Роналдо и Серхио Агуеро, германецът отговори по следния начин: "Къде е Неймар в този списък? Къде е Левнадовски? Има толкова много добри футболисти. Аз работих с Левандовски".