От отбора на Наполи са заявили своите искания към Манчестър Юнайтед, за да се случи размяна с участието на Виктор Осимен и Кристиано Роналдо.

Партенопеите са съобщили на „червените дяволи“, че ще искат 120 милиона евро за Осимен и тогава могат да вземат Роналдо под наем за един сезон, пише RAI.

В допълнение тимът от Манчестър ще трябва да плаща и цялата заплата на португалецът, който е повече от нежелан на „Олд Трафорд“.

И агентът на футболиста - Жорже Мендеш, и самият Кристиано настояват суперзвездата за отбор, който участва в тазгодишното издание на Шампионска лига.

Вчера(25 август) трансферният експерт Джанлука Ди Марцио потвърди, че Мендеш се опитва да предложи своя клиент на Наполи в сделка с Осимен, но за момента няма по-задълбочени преговори.

Сънародникът на Роналдо Марио Руи беше попитан от Radio Kiss Kiss и каза следното: „Ще оставя слуховете за другите да говорят, нека видим какво ще се случи в крайна сметка. Фен съм му и съм сигурен, че цялата съблекалня ще го посрещне по най-добрия начин".