Манчестър Юнайтед е получил „не“ от Наполи за нападателя Виктор Осимен. Спортният директор на клуба Кристиано Джунтоли предупреди клубовете, които се интересуват от нигерийския национал, че той е непродаваем.

„Ние сме много далеч от пазара. В момента мислим само за всекидневния живот, като се опитваме да се подобряваме непрекъснато. Искаме да запазим този състав“, заяви Джунтоли.

В момента Наполи с първи в Серия А, с три точки преднина на върха, като са и начело в групата си в Шампионска лига мач преди края. Самият Осимен е голяма част от този успех, отбелязвайки пет гола в девет мача и от „Диего Армандо Марадона“ със сигурност нямат никакво желание да се разделят с него.

23-годишният играч бе свързван още с Арсенал, Тотнъм и Байерн, освен Юнайтед. През лятото се писа, че партенопеите са му поставили цена от около 140 милиона евро.

Също така беше съобщено, че „червените дяволи“ са готови да предложат в замяна Кристиано Роналдо плюс пари в брой. От Наполи обаче категорично са отхвърлили това предложение.

Трансферният гуру Фабрицио Романо пък пише, че самият Джунтоли отрича слуховете за какъвто и да било интерес към Осимен.