Наставникът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман призна, че няма ново послание, с което да се опита да убеди звездата на отбора Тимо Вернер да остане в редиците на "биковете" и през следващия сезон. 

32 снимки

Голаджията отново напомни за себе си в понеделник вечер, след като се разписа за успеха с 4:2 на Лайпциг при гостуването на Кьолн в последен мач от 29-тия кръг на Бундеслигата. Това беше 31-вия гол на Вернер от началото на сезона и спекулациите, свързващи го с трансфер във всички английски гиганти, продължават да са на дневен ред. 

Самият Нагелсман призна, че няма смисъл да продължава да натяква едни и същи неща на стрелеца и че самият германски национал ще прецени най-добре къде и как ще продължи кариерата си. 

"Не знам дали ще има полза да му повтарям едни и същи неща всеки ден. Ако той сам не се чувства, че тук ще се развива, то моите приказки определено няма да го убедят в обратното", започна младият наставник. 

"В крайна сметка това е неговия живот и неговата кариера. Той може да вземе най-доброто решение за себе си. Няма нищо ново, което мога да кажа на Тимо", завърши Нагелсман.