Испанският журналист Едуардо Инда потвърди, че има разбирателство между Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед за офанзивния футболист на „белия балет” Гарет Бейл. Уелсецът ще се завърне на Острова след края на този сезон, но този път не в Лондон.

Проблемите на Бейл в Мадрид са през целия настоящ сезон, като през миналата седмица неговия агент потвърди, че отношението към клиента му е ужасяващо от феновете на испанския тим.

Иначе кариерата на Бейл на „Сантиаго Бернабеу” е съпроводена от редица успехи, като спечели с отбора четири пъти Шампионска лига, Световното клубно първенство, както и три пъти Суперкупата на УЕФА. Той е трикратен шампион на Испания и има още една Купа на Краля.

Въпреки успехите му Инда потвърждава, че Юнайтед е постигнал договорка с Реал Мадрид за привличането му, а „червените дяволи” ще заплатят 104 милиона паунда за него. Реал обаче ще опита да замотае финализирането, опитвайки да пласира своя футболист в Челси. По този начин Реал ще могат да привлекат Еден Азар, който е голямата мечта на Флорентино Перес.