Полузащитникът на Реал Мадрид Лука Модрич е поискал среща с боса на клуба Флорентино Перес. Това идва по-малко от ден след първите слухове, свързващи го с Интер.

Халфът, който през септември ще навърши 33 години, определено би представлявал силно попълнение за „нерадзурите” при положение, че те имат необходимия финансов ресурс. Вчера трансферният гуру Джанлука Ди Марцио съобщи за провели се първоначални разговори между агентите на Модрич и представители на гранда от Милано.

Интер със сензационен ход за ключов играч на Реал

Тъкмо тези разговори са накарали Милан да счита, че има шанс с Модрич, който в момента е на ваканция в Сардиния. В края на седмицата носителят на Златната топка от Мондиал 2018 ще се завърне в Реал Мадрид и ще стартира подготовка.

Ди Марцио добавя, че ветеранът е поискал разговор с президента Флорентино Перес, в който основна тема ще бъде неговото бъдеще. Ако действително хърватският национал изрази желание за напускане, тогава вече ще се премине към формални преговори с „нерадзурите”.

Според „Кориере дело спорт” има само един начин Модрич да акостира в Интер през това лято. Четирикратният победител Шампионската лига може да заиграе на „Джузепе Меаца” само като преотстъпен, а миланският клуб  ще разполага с опция за откупуването му в края на сезон 2018/2019.