Милан и Ювентус са два от отборите, които проявяват най-сериозен интерес към футболиста на Барселона Андре Гомеш, съобщава „Tuttosport“. „Бианконерите“ не крият своя интерес към португалския национал. Той датира още от миналото лято, когато от „старата госпожа“ искаха да привлекат играча първоначално под наем, а след това отправиха и конкретна оферта за него, но и двете предложения бяха отхвърлени от ръководството на каталунския клуб.

Милан също ще се включи в битката за подписа на 24-годишния футболист.

Андре Гомеш има договор с Барселона до лятото на 2021 година.

Английските клубове – Манчестър Юнайтед и Ливърпул също следят вниманително случващото се с португалеца. През миналото лято „червените дявли“ отправиха оферта на стойност 40 милиона евро за него, която не бе приета.

Според информацията от Милан, Ювентус и Манчестър Юнайтед вече са влезли в контакт с агента Жорже Мендеш и брата на играча, които представляват Андре Гомеш.

Бъдещето на португалеца на „Камп Ноу“ към момента изглежда никак неясно с оглед това, че игровото му време е изключително ограничено, а освен това той не успява да убеди с играта си, когато получи шанс за изява от Ернесто Валверде.

Барселона през миналото лято постави цена от 60 милиона евро на Гомеш, но след края на сезона каталунците ще са склонни да го продадат и при оферта от 50 милиона евро.

Халф на Барса се оплака: Животът ми в Барселона е някакъв ад