Пари Сен Жермен изглежда твърдо решен да продължи несравнимата си лятна селекция. Според „Мундо Депортиво” в следващите часове френският гранд ще обяви трансфера на Килиан Мбапе от Монако.

Гарет Бейл си има причини да не иска в Юнайтед

Изданието твърди, че преговорите на клубно ниво са приключени успешно, а сумата, при която ще се случи сделката, наброява космическите 180 милиона евро. Като се прибавят и залегналите бонуси, общият сбор може да достигне 200 милиона. 18-годишният играч ще бъде второто вълнуващо попълнение за ПСЖ след привличането на Неймар за рекордните във футбола 222 милиона евро.

Мбапе отново извън сметките на Жардим

Реал Мадрид бе другият голям тим, който преследваше по петите младия нападател. Испанците изразиха готовност да плащат на Мбапе годишна заплата от 7 милиона евро. ПСЖ обаче контрираха с предложение за 18 милиона и това принуди „лос бланкос” да свият платната.

Треньорът на Монако: Трябва да пазим Мбапе от бурята

В последните седмици връзката между Мбапе и Монако се влоши значително. Говореше се, че острието се разочаровал от продажбата на няколко ключови футболисти, а също така влязъл и в пререкание с треньора Леонардо Жардим. Именно последното е било причина за отсъствието му от групата при успеха с 1:0 над Метц в петък вечер.