Нападателят на Ливърпул Садио Мане е в готовност да премисли за бъдещ трансфер в испанската Ла Лига. 29-годишният сенегалец триумфира с родината си за Купата на африканските нации, след като отбеляза решителната дузпа в мача срещу Египет и беше избран за Играч на турнира.

Мане е с изтичащ договор с клуба от „Анфийлд“ след лятото на 2023-а година, а Реал Мадрид и Барселона следят внимателно събитията около №10 край река Мърси.

Според Goal, Мане е готов да се раздели с Ливърпул, ако испанските грандове „почукат“ на неговата врата, след като лично футболистът има мечта да поиграе в испанския футбол до края на своята богата кариера. Изданието пише още, че Мане е информирал за това си желание своите представители, след като Ливърпул не е форсирал преговори за подновяване на договора на футболиста от Сенегал.

Мане има десет гола и една асистенция в 26 мача за „червените“ през тази кампания, а общо нападателят е с 107 гола и 44 асистенции за Ливърпул след пристигането му на „Анфийлд“ през лятото на 2016-а от Саутхемптън.