Звездата на Пари Сен Жермен - Килиан Мбапе, може изнендващо да премине в Манчестър Юнайтед, за да замени Кристиано Роналдо, гръмна британският „The Mirror“. Информацията гласи, че „червените дяволи“  са планирали сериозна оферта за следващото лято, когато изтича договорът на Роналдо с клуба. Скорошно интервю с португалеца обаче може да накара английския тим да ускори трансферния процес, тъй като португалецът може да напусне „Олд Трафорд“ още през януари.

В интервю с журналиста Пиърс Морган Роналдо разкри, че не уважава мениджъра Ерик тен Хаг, разкритикува собствениците от семейство Глейзър и също обяви, че се чувства предаден.

Манчестър Юнайтед има достатъчно финансова мощ, за да плати на 23-годишния французин 150 милиона лири, както и да му плаща по 500 000 лири на седмица - същата сума, която получава и 37-годишният Кристиано.

Освен това Манчестър Юнайтед може да подпише с нигерийския нападател на Наполи Виктор Осимен през януари, което изглежда доста по-вероятният сценарий, допълва изданието.

По-рано се повиха информации, че Байерн Мюнхен има интерес към Роналдо, но в Германия отрекоха категорично. Други опции пред португалеца остават Челси, Спортинг Лисабон и именно ПСЖ.

Мбапе е в ПСЖ от юли 2018-а година и има 237 мача за френския клуб, като е отбелязал 190 гола и е направил 93 асистенции.