Изненадващо или не, Манчестър Юнайтед е в пряк контакт с мениджъра на Кристиано Роналдо Жорже Мендеш от вчера вечерта за завръщането на португалеца на „Олд Трафорд“, твърди италианският трансферен гуру Фабрицио Романо.

Той пише, че шефовете на „червените дяволи“ се опитва да се говори относно параметрите по евентуалната сделка - потенциална заплата и също така сумата, която трябва плати на Ювентус.

В същото време мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер директно покани Кристиано Роналдо обратно на „Олд Трафорд“. Независимо че всички индикации сочат за трансфер в Манчестър Сити, наставникът на „червените дяволи“ не крие желанието си да има 36-годишния нападател в тима си.

Той дори нарече Роналдо „най-великия в историята на Манчестър Юнайтед“.

„Кристиано? Винаги сме имали добра комуникация с него. Бруно Фернандеш също говореше с него и той е наясно какво мислим за него. Роналдо знае, че ние сме тук, ако той планира да се махне от Ювентус“, заяви Солскяер този следобед.

„Кристиано е легенда на Юнайтед, даже за мен е най-великият футболист, който някога е бил тук. Имах късмет да играя с него, даже му бях и треньор. Той е страхотен и като човек. Всеки, който му е бил съотборник, изпитва подобни чувства. Когато си Меси, Роналдо, Погба или Бруно, се налага да четеш много неща за теб. Да видим какво ще се случи с Кристиано. Но засега вниманието ни е насочено към играчите, с които разполагаме. Не искам да спекулирам много по темата с Роналдо“, продължи норвежецът.